10/6/09

27 juny 2009: MANIFESTACIÓ ANTIREPRESSIVA

Cunya per a radios lliures amb audios i breus entrevistes realitzades a la manifestació antirrepresiva del 27 de Juny a Barcelona. 10 min. http://www.archive.org/details/AudiosYEntrevistasManifestaciAntirrepresivaDel27DeJunyABarcelona

Crónica de la manifestació
http://www.alasbarricadas.org/noticias/?q=node/11069

Col·lectiu Autònom de Contrainformació APOPTOSIS



adjuntem cartell per si el voleu imprimir a din-A3

clicka a sobre per veure'l millor



Un cop mes ens veiem obligades a sortir al carrer amb la necessitat de pressionar als que governen i denunciar el seus intents de fer callar les veus dissidents d'aquest sistema, així com donar suport a tants i tants col·lectius que continuen lluitant per un canvi real a les seves vides (veïns i veïnes que son exclosos pels macroprojectes urbanístics agressius, treballadors en lluita per millores al seus llocs de treball, estudiants contra la privatització de l'ensenyament,...)


Dia a dia ens trobem amb diferents intents de fer desaparèixer aquestes lluites, son les múltiples cares que conformen una única estratègia repressiva. Alguns dels mecanismes que més sovint trobem són:


1. Els intents d'instaurar la por a través de les actuacions del cossos repressius policials.

2. La manipulació de la informació pels mitjans de desinformació en un intent de mostrar als botxins com a víctimes i desacreditant les lluites col·lectives.

3. La utilització de les diferents legislacions per enfortir les persecucions penals de la dissidència

4. Finalment la presó, com a mitja últim per segrestar les veus de totes aquelles persones que no tenen cabuda al seu món.


Per això continuarem lluitant de totes les maneres que considerem oportunes per a exigir l'absolució i retirada de càrrecs a casos com: les detingudes del Forat de la Vergonya, les encausades en les cremades de fotografies del rei, els buseros represaliats, la Nuria Pórtulas, les desobedients a les penes-multa, les resistents al Pla Caufec, l'Alfonso antikubotan, els estudiants expedientats contra el pla Bolonya, detingudes per solidaritzar-se amb la revolta grega, etc.


Alhora, també volem fer especial menció a totes aquelles persones que encara resten preses i no han deixat de denunciar i de lluitar des de dintre dels murs. Persones com l'Amadeu, en Joaquín o en Manuel Pinteño que els volen mantenir empresonats tot i haver complert les seves condemnes. Persones com en Franki, que va ser amonestat per donar suport públicament a l'Amadeu a la seva anterior vaga de fam. Persones com en Zigor, la Laura, en Diego i la resta de presos polítics catalans.


Per tots i totes elles aquí estem!

Per la llibertat, contra la repressió!


màxima difusió!


hem creat una convocatòria sonora de la manifestació en format mp3.
Per descarregar l'arxiu heu de fer clic a aquest enllaç;
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/audio/1/Falca_manifestaci%C3%B3_antirrepre_27_juny.mp3
Falca manifestació antirrepre 27 juny.mp3 (1801 kb)

o aqui:
http://www.archive.org/details/FalcaManiAntirepressiva27juny09